HATIKU BERKATA-KATA:
Selamat Datang Ke Blog CERITACAHAYA

7 Januari 2012

Jom Cari Blogger Setempat




Segmen: Jom Cari Blogger Setempat
  1. Buat satu entri dengan tajuk: Jom Cari Blogger Setempat
  2. Letakkan banner/badge yang disediakan, dan link kepada entri ini.
  3. Tulis dalam entri anda tu, perkara-perkara berikut:
  4. Nama anda, umur, alamat url blog anda, dan lokasi anda (cth: Tmn Ilmu, Nibong Tebal, Penang)
  5. Dah siap, tinggalkan url entri anda tu di ruangan komen.
  6. Kalau tak keberatan, jadilah follower blog ini sebagai tanda sokongan ehhh ... :)
Tarikh Tutup: 8 Januari 2012 Jam 12 Tengahari


Nama penuh eiya ialah Nurhidayah Najwa Bt Hazudin..umur eiya sekarang 15 tahun dan otw to 16..kiranya baru form 4 la tahun niy.. http://ceritacahaya.blogspot.com/ ...lokasi eiya kat mana eaa..?? erm,, Kampung Sementa,Klang,SELANGOR..haa,,sesape yg tahu kat mana sementa tuh..jum lah follow eiya..kita boleh share info..alah,,yg tak tahu tempat eiya pun boleh follow..kita ken blogger Malaysia..^^Y

2 comments:

Nisa Greennnpanda berkata... reply

salam n hye eiya~!!

singgah dr segmen yg same.. owh..dok klang eh? sy org s/alam.. salam knal ye.. ^_^

NasZ berkata... reply

singgah dari segmen cari blogger setempat. saya dari perak.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com